Enkele testimonials over Nota Bene Almere


"Ingrid did a great job in reviewing my thesis report of my Information Technology studies at the InHolland University of Applied Science. She has worked on the drafts very thoroughly and with a close eye for detail, while staying focused on the big picture. Her constructive and to-the-point suggestions have lifted my report to a higher and professional level."
Alexander Zlatinov

 

"De afdeling Onderzoek & Statistiek werkt al geruime tijd samen met Ingrid Vossen voor het notuleren van groepsinterviews in het kader van kwalitatief onderzoek door en voor de gemeente Almere. Het kan daarbij gaan om kleine of grote projecten met verschillende groepen over uiteenlopende thema's. De notulen worden altijd volgens de afgesproken planning geleverd. Het gesprekverloop valt altijd heel goed na te gaan in de notulen. Ook kleine details, die voor onderzoekers juist van groot belang kunnen zijn, worden zelden gemist. Dit geeft vertrouwen en maakt het bovendien voor de onderzoekers mogelijk om de volle aandacht bij de inhoud van het gesprek te kunnen houden."
Loek v.d. Geest, onderzoeker O & S Gemeente Almere


"GVB Infra Rail Services huurt Ingrid Vossen regelmatig in als notulist van vergaderingen waaronder bouwvergaderingen van spoorwerken en van civiele werken. Dat doet ze heel goed. Ze is altijd op tijd aanwezig en goed voorbereid. Ze weet de essentie uit de soms wat chaotisch verlopende informatie-uitwisseling te halen. De verslagen zijn helder van stijl en binnen enkele dagen na de vergadering gereed."
Willem Pieper, projectleider GVB Rail Services

"Ingrid weet verhalen op een pakkende manier te verwoorden. Van een advertorial voor een kringloopwinkel tot een sfeerverslag van een buurtfeest; het is altijd een smakelijk geheel. Begin met lezen van één van haar artikelen en je leest dóór. En dat is het kenmerk van een goed artikel." "Daarnaast is Ingrid vaak direct inzetbaar. Voor een krant is dat goud waard, want de deadline moet gehaald worden. Veel onderwerpen voor interviews komen op het laatste moment binnen. Ingrid kan dat meestal gewoon doen."

Hestia Ruben, hoofdredacteur ALMERE DEZE WEEK